Přejít na obsah
Breatharián.cz

Události, které se dnes konají

  1. CELÝ
    DEN


    18 září 2015      20 září 2015

    "Vážení a milí přátelé,
    Ještě jednou Vás srdečně zveme na 4. vědomý půst s pránikem Petrem Starcem do Centra pro Evoluci Duše, jež je víc jak rok jeho domovem.
    KDY?
    Od pátku   18. 9 . do neděle 20. 9.
    Začínáme  po sjezdu účastníků v pátek v 18:00 hodin a ukončení je v neděli  v 16:00 hodin.
    KDE JSME?
    Centrum se nachází v areálu nedaleko vesničky Ľubeľa v krásném prostředí mezi Nízkými a Vysokými Tatrami. Mezi městy Rožomberok a Liptovský Mikuláš.
    CO VÁS ČEKÁ?
    Setkání s člověkem, který již více jak 2 roky žije bez příjmu hmotné stravy. Peter se s Vámi podělí o svůj životní příběh,  který jej přivedl k pranické stravě. Dále pak o zkušenosti z oblasti pranické výživy, duchovního a osobnostního rozvoje člověka. Záleží jen na Vás a na situaci, kam se hovor rozvine.
    MOŽNOSTI CENTRA?
    Celý areál Centra Vám bude k dispozici a je pouze na Vaši volbě jak si chcete víkend v Centru užít. Povídat se může v budově, v otevřené stodole, pod širým nebem či si vyjedeme do blízkého téměř pohádkového lesa s horským potokem.  Veškeré dění se odvíjí od situace a naladění .
    NOCLEH?
    Možné je přespat v hlavní budově, stanovat nebo si ustlat na seně či pod širákem. (Dle Vámi vybraného noclehu se mění i částka za užívání prostor areálu).
    NA CO JE URČENA VÁMI UHRAZENÁ ČÁSTKA?
    Částka 25,- Euro je stanovena pro účastníky,kteří chtějí spát v hlavní budově. A slouží k pokrytí režie na energie včetně praní ložního prádla,dále pak pro lidi, jež se o areál a o Vaše pohodlí starají
    Částka 15,- Euro je stanovena pro účastníky, kteří spí mimo budovu. Přispěvek pro Petra je zcela dobrovolný a je na zvážení, zda mu budete chtít jím věnovanou energii nějak opětovat.
    JAKÉ SI TO UDĚLÁME TAKOVÉ TO BUDEME MÍT
    Veškerá inspirace je vítána a vše je otevřené. Je možné dát prostor hudebním nástrojům nebo iprobudit uměleckou  či jinak tvořivou můzu.
    DOBRÉ VĚDĚT
    Upozorňujeme, že v areálu žijí domácí (psi, kočka, ovce, kozy) i divoká zvířata (srny, líšky, netopýři, kuny, vosy a občas i divoká prasata)……V období říje se ozývají i jeleni.
    PROSÍME
    Pomalu nastává podzim, proto Vás žádáme o to, abyste si přivezli přezuvky do hlavní budovy. Děkujeme.
    DOPORUČENÍ
    Třídenní půst trvá 72 hodin, proto Peter všem účastníkům doporučuje začít s půstem již od půlnoci, tedy od 0:00 hodin v aktuální den začátku půstu.  Pokud začínáte půst v pátek, pak je dobré od půnoci ze čtvrtka na pátek  již nic nekonzumovat a pít pouze čistou vodu.
    DŮLEŽITÉ
    Pokud se chcete vědomého půstu zúčastnit, pak je nutné nás kontaktovat na našem e-mailu:
    CpED@email.cz nebo vyplnit níže uvedený formulář. Děkujeme.
     
    DALŠÍ VĚDOMÝ PŮST S PETREM PŘIPRAVUJEME NA 2. - 4. 10. 2015
    Více zde: http://centrum-pro-evoluci-duse7.webnode.sk/news/a4-vedomy-pust-s-petrem-starcem/"
     

    Podrobnosti o události


    Akce 0 komentářů

    0 uživatelů se zúčastní

×
×
  • Vytvořit...