Ahoj Jarine,
jedeš v létě k Henrimu nebo plánuješ 21 někde v soukromí? Mohl by jsi se ozvat na pranahonza@email.cz ?
Měj se pěkně.
Ahoj
Honza
Zkušenost s přechodem
Autor: hanka, led 07 2012 10:06
23 odpovědí na toto téma
Odesláno 07 duben 2012 - 12:11
Odesláno 13 duben 2012 - 07:33
Zdravím,
co jsem zjistil tohle téme (ŽSBJ), nemůžu klidně spát a stále se mi to honí hlavou. Řekl jsem si, že budu držet půst každý pátek ale najednou mi do toho přišla i středa a do pusy už nedám nic než rozmixovanou a zeleninu a tu když vařím tak nakonec přidám ještě čerstvou ( aby tam byl život
a nebo ovoce či ořechy. Mám práci, kde musím mít sílu a navíc jsem pochopil, že bez pohybu ta energie bude chybět, takže se snažím o víc aktivity a s redukováním jídla na to půjdu jak to bude cítit a doufám, že v létě už budu pročištěný a naladěný na to, co zažívám při meditacích a bezprostředně po. Taky pociťuji návaly energie z jídla po půstu. Je to velmi zajímavé a příjemné. Všechno jako by začalo dávat větší smysl. Mám pocit, že přichází doba, kdy spousta z nás pochopí a zažije..
Všem přeji krásný den
J
co jsem zjistil tohle téme (ŽSBJ), nemůžu klidně spát a stále se mi to honí hlavou. Řekl jsem si, že budu držet půst každý pátek ale najednou mi do toho přišla i středa a do pusy už nedám nic než rozmixovanou a zeleninu a tu když vařím tak nakonec přidám ještě čerstvou ( aby tam byl život
Všem přeji krásný den
J
Odesláno 19 duben 2012 - 12:55
Jsem rád že se tu něco děje
Myslím, že by bylo dobré se častěji osobně setkávat, hodně to pomáhá, jelikož negativní reakce nezasvěceného okolí většinou Breatharianům vysávají energii, která je při přechodech vždy nezbytná.
Já začal v prosinci přípravou na cca 95kg bez živočišných bílkovin a převážně syrové stravě a po 10-ti denním půstu v lednu jsem skonči asi na 80kg. Nadále pokračuji celou dobu v lehké stravě a každý týden 1 až 2 dny půst a min. 6h mezi jednotlivými jídly. Momentálně jsem v pátém dni delšího půstu a jsem na cca 69kg. Reakce mého okolí jsou opravdu asi to jediné, co mi bere pránu.
Já začal v prosinci přípravou na cca 95kg bez živočišných bílkovin a převážně syrové stravě a po 10-ti denním půstu v lednu jsem skonči asi na 80kg. Nadále pokračuji celou dobu v lehké stravě a každý týden 1 až 2 dny půst a min. 6h mezi jednotlivými jídly. Momentálně jsem v pátém dni delšího půstu a jsem na cca 69kg. Reakce mého okolí jsou opravdu asi to jediné, co mi bere pránu.
Odesláno 12 květen 2012 - 08:49
2.5. a 3.5. se mi přihodil 2 denní půst s velmi vysokým podílem pránické výživy. Do úplné pránické výživy chyběl pocit neomezené energie, ačkoliv únava byla minimální nebo prakticky žádná. Zkrátila se však doba spánku na polovinu a příjem tekutin byl naprosto minimální i při práci v teplém počasí. Podrobný popis naleznete na http://www.breathari...topic/56-honza/ a snad to pomůže ostatním v orientaci při jejich prožitcích.
Zpožděný zápis je z důvodu vnitřního pocitu se na vše dívat s odstupem.
Zpožděný zápis je z důvodu vnitřního pocitu se na vše dívat s odstupem.
1 Uživatel(-ů) si právě pročítá toto téma
0 uživatelů, 1 hostů, 0 anonymních uživatelů