Jít na obsah

* * * * * 1 Hlasů

Zkušenost s přechodem

• Pro přidání odpovědi se prosím přihlašte
23 odpovědí na toto téma

#21 Honza

Honza
  • Uživatelé
  • 7 příspěvků

Odesláno 07 duben 2012 - 12:11

Ahoj Jarine,
jedeš v létě k Henrimu nebo plánuješ 21 někde v soukromí? Mohl by jsi se ozvat na pranahonza@email.cz ?
Měj se pěkně.

Ahoj
Honza

#22 Viner

Viner
  • Uživatelé
  • 4 příspěvků

Odesláno 13 duben 2012 - 07:33

Zdravím,

co jsem zjistil tohle téme (ŽSBJ), nemůžu klidně spát a stále se mi to honí hlavou. Řekl jsem si, že budu držet půst každý pátek ale najednou mi do toho přišla i středa a do pusy už nedám nic než rozmixovanou a zeleninu a tu když vařím tak nakonec přidám ještě čerstvou ( aby tam byl život :) a nebo ovoce či ořechy. Mám práci, kde musím mít sílu a navíc jsem pochopil, že bez pohybu ta energie bude chybět, takže se snažím o víc aktivity a s redukováním jídla na to půjdu jak to bude cítit a doufám, že v létě už budu pročištěný a naladěný na to, co zažívám při meditacích a bezprostředně po. Taky pociťuji návaly energie z jídla po půstu. Je to velmi zajímavé a příjemné. Všechno jako by začalo dávat větší smysl. Mám pocit, že přichází doba, kdy spousta z nás pochopí a zažije..

Všem přeji krásný den

J

#23 Teeepack

Teeepack
  • Uživatelé
  • 16 příspěvků

Odesláno 19 duben 2012 - 12:55

Jsem rád že se tu něco děje :) Myslím, že by bylo dobré se častěji osobně setkávat, hodně to pomáhá, jelikož negativní reakce nezasvěceného okolí většinou Breatharianům vysávají energii, která je při přechodech vždy nezbytná.
Já začal v prosinci přípravou na cca 95kg bez živočišných bílkovin a převážně syrové stravě a po 10-ti denním půstu v lednu jsem skonči asi na 80kg. Nadále pokračuji celou dobu v lehké stravě a každý týden 1 až 2 dny půst a min. 6h mezi jednotlivými jídly. Momentálně jsem v pátém dni delšího půstu a jsem na cca 69kg. Reakce mého okolí jsou opravdu asi to jediné, co mi bere pránu.

#24 Honza

Honza
  • Uživatelé
  • 7 příspěvků

Odesláno 12 květen 2012 - 08:49

2.5. a 3.5. se mi přihodil 2 denní půst s velmi vysokým podílem pránické výživy. Do úplné pránické výživy chyběl pocit neomezené energie, ačkoliv únava byla minimální nebo prakticky žádná. Zkrátila se však doba spánku na polovinu a příjem tekutin byl naprosto minimální i při práci v teplém počasí. Podrobný popis naleznete na http://www.breathari...topic/56-honza/ a snad to pomůže ostatním v orientaci při jejich prožitcích.
Zpožděný zápis je z důvodu vnitřního pocitu se na vše dívat s odstupem.

1 Uživatel(-ů) si právě pročítá toto téma

0 uživatelů, 1 hostů, 0 anonymních uživatelů